Pâine

iun. 03

Pâine

Primul gând care-ți trece prin minte când vezi 4 ingrediente este că totul trebuie să fie foarte simplu, eventual și rapid. Pe măsură ce exersezi utilizarea lor constați că sunt multe de învățat. După ceva exerciții, o rețetă de pâine care are rezultate relativ constante și bune e cea descrisă mai jos. Ingredientele aluatului 500 gr. făină (000 sau 650)10 gr. sare25...

Read More

Cozonac

apr. 20

Cozonac

O rețetă de cozonac inspirată la rândul ei din altele existente dar care a dat rezultate și care merită încercată. Alături de un pahar de lapte e perfect.

Read More

Wafe

feb. 25

Wafe

Dupa ce am probat de-a lungul timpului mai multe retete de wafe, una din ele da rezultate bune in mod constant.

Pe langa rezultatele constant bune, reteta s-a comportat bine si la mici variatii ale ingredientelor.

Read More

Biscuiți cu unt și ciocolată

feb. 19

Biscuiți cu unt și ciocolată

In toate filmele mamele le fac impreuna cu copilasii mai ales la sarbatorile de iarna. Reteta este foarte usoara si eu o fac mereu in wekend-uri. Devoratorii abia asteapta.

Read More

Fursecuri crăpăcioase

feb. 13

Fursecuri crăpăcioase

Aceasta reteta de fursecuri cu ciocolata este una dintre cele mai bune pe care le-am preparat. Sunt de origine americana, se fac in perioada sarbatorilor de iarna si sunt extrem de populare.

Read More

Fursecuri

dec. 23

Fursecuri

La inceputul lunii decembrie ma uitam dupa o reteta noua de fursecuri – teste pentru ce va fi facut de sarbatori. E suficient sa faci o cautare pe internet si deja e foarte greu sa alegi.

Read More